PONUDE


ROĐENDAONICA-PONUDE:)

 Rodjendaonica Dvorac Vam nudi prijatan ambijent gde će te Vi i Vaši gosti uživati a Vaša deca uz naš profesionalni tim animatora imati nezaboravno slavlje, kako bi im vreme provedeno kod nas ostalo u nezaboravnom pamćenju! Rođendaonica se sastoji od prizemlja, u kojem je smeštena rođendaonica gde se deca igraju i proslavljaju svoj rođendan. Mi je pripremimo u zavisnosti od uzrasta dece. Ukoliko su deca manjeg uzrasta, postavljamo tobogane, ljuljalice, bazen sa lopticama i koristimo krpenu animaciju za svaku igru, kao što su krpeni tuneli, padobrani, maske, loptice, scenu za lutkarsku predstavu, razne kostime itd..Nemamo lavirinte i kaveze, po tome se razlikujemo od igraonica, jer želimo da se deca međjusobno igraju, da se zajedno druže i vesele kao što smo mi nekad i da slavljenik pamti svoj rođendan. Ukoliko su starija deca, prostor pripremamo za njihov uzras. Rođendaonica je opremljena efektima: Blacklight, disko kugla, reflektori u boji, ,lightshow, laseri, dim masina, balončići, Playstation, Karaoke..
Pored prostora za decu u prizemlju se nalazi kuhinja, toalet, prostor za odrasle gde može da stane oko 20 odraslih i zatvorena terasa (u zimskom periodu, leti je otvorena) to jest zimska bašta sa grejanjem u kojoj može da stane oko 30 odraslih i u kojoj je dozvoljeno pušenje. Iz prizemlja ima izlaz u dvorište. Ukoliko je lepo vreme možemo ga koristiti. Pored prizemnog dela koristimo i međusprat, na njemu se nalazi još jedan toalet i ima za presvlačenje beba. Na međuspratu postoji i još jedna prostorija gde može stati oko 30 odraslih, dozvoljeno je pušenje, ima tv. Ta prostorija nam služi ukoliko neki gosti hoće da se odvoje od dece i na miru razgovaraju bez buke, ili postoji veći broj odraslih pa ne mogu svi stati u prizemlje. Imamo i velike rođendane od 50-60 odraslih, ali koriste dva nivoa, ukoliko je zimski period. U letnjem periodu kad koristimo dvorište, možemo postaviti veći broj sedećih mesta, oko 60 u dvorištu, tako da su svi zajedno.
O Vašoj deci uvek vodi računa dva do tri člana osoblja - animatora. Oni su zaduženi da našem slavljeniku pomognu da proslavi rođendan sa svojim drugarima na što kreativniji i orginalniji način, slušajući njegove želje. Animacija traje konstantno tokom celog rođendana, u zavisnosti od uzrasta slavljenika i njegovih želja, po tome se razlikujemo od igraonica.

Od programa za našeg slavljenika i njegove drugare nudimo: • KREATIVAN paket za mlađi uzrast – Proslavite nezaboravan tematski rođendan! Zabavljaće vas Princeze Sirene,Štrumfovi, Miki i Mini Maus, Winx vile, Petar Pan i Zvončica, Nindzago, Patrolne šape ili Elza, možda vaš dečak želi na rođendan da mu dođe Spajdermen, Betmen. Sve naše kostime možete pogledati na našem sajtu u galeriji, album kostimi i da izaberete koga želite da bude lik iznenađenja na vašem rođendanu, donosi tortu , slika se sa slavljenikom i ostalom decom.! Družićemo se uz vesele igrice, pevati, đuskati uz puno mašte i muzike, a svako dete dobiće na licu crtež po želji, uz razne maske i kostime! U kreativnom paketu vaše dete može da ima lukarsku predstavu koja traje 15 do 20min. Predstave su šaljive i poučne. U interakciji sa decom zajedno rešavamo probleme na koje nailaze naši omiljeni junaci. Od lutkarskih predstava imamo: Tri praseta, Petar Pan, Crvenkapa, Pinokio, Profesionalna zanimanja- Ukoliko vaše dete ne želi lukersku predstavu može dolazak Pajaca, izvodi razne tikove u kojima mu pomažu deca, Pajac traje 15 do 20min.
• SPORTSKI paket – ZA SVE DRUGARE TAKMIČARSKOG DUHA!  Puno dinamike, veselih i aktivnih igara, poligona, učiniće igre još fantastičnijim! Sportske igre kod nas imaju malo drugačija pravila, svakako zanimljivija, jer mi smo tu da osmisljavamo za vas! Uz sportske igre može vas zabavljati i omiljeni crtani junak!

• SPORTSO DISKO PAKET - Najčešće uzimaju starija deca, uz zanimljive takmičarske igre koristimo i diskoteku, gde uz omiljenu muziku igramo razne koreografije i pevamo omiljene pesme, puštamo muziku po želji slavljenika, karaoke i face painting. Za stariji uzrast možemo rodjendan osmisliti skroz drugačiji po želji slavljenika.
Šta god da odaberete od paketa dobijate:
- 2 animatora
- konobara za posluzivanje odraslih
- pribor za posluženje
- fotografije koje šaljemo mailom ili ako želite da vam narežemo na cd
- pozivnice
Proslava rođendana u rodjendaonici sa dvorištem 2h je 9.500din.
Kad god nam vreme dozvoli koristimo i dvorište. U dvorištu imamo: tramboline, klackalice, tpbogane, ljuljaške, stoni fudbali i stoni tenis,košarku, razne ljuljalice, posedujemo razne rekvizite, loptice i krpenu animaciju koju koristimo u zavisnosti od uzrasta dece. U dvorištu je postavljena i veštačka trava, kad padne kiša brzo se suši i nema blata, tako da možemo koristiti dvorište preko cele godine.
Proslave rođendana u donjoj rođendaonici sa bazenom i dvorištem 2.5h je 14.000din. Ovaj paket uključuje više osoblja. Animacija dece konstantno traje u bazenu, dvorištu i rođendaonici. Animacija dece zavisi od uzrasta dece. U bazenu najčešće ih delimo u ekipe, igraju razne sportske takmičarske igre kao što su: odbojka, košarka, vaterpolo, takmičenje u plivanju,itd. Program i igre pravimo po željama slavljenika.

* Cena je do 30-toro dece, ukoliko imate više dece od 30 ubacujemo jos jednog animatora, trećeg i doplata je 1000 din. Ukoliko se koristi paket sa bazenom tu je već uračunat treći animator. * Za preko 30 odraslih doplata je 1000din za jos jednog konobara

*********************************************************************
DODATNE KREATIVNE PONUDE:
* PINJATA: 1.600din prazna ili 2.000din napunjena. Birate oblik, boju i način otvaranja pinjate, da li je na povlačenje ili na udaranje. * MAĐIONIČAR LUKA- NASTUP 30min - 35e -->
* USLUGA PROFESIONALNOG FOTOGRAFA - 1.500.00din. Fotograf slika 2h i slike vam pošalje mail ili vam nareže na cd. VATRENI ŠOU -"JECA" 1200din    *******************************************************************
KOD NAS MOŽETE PROSLAVITI ROĐUS I SA VAMA POZNATIM ANIMATORIMA: * HAOS ANIMATORI * Neša,Marko, Latica.. -
* SLAVICA* -
* ŽELJKO VESELJKO -
****************************************************
* Svaka animacija se prilagođava uzrastu deteta.
* Možete ukombinovati nešto iz naših paketa ili predložiti nešto kreativno, a što mislite da bi vaše dete najviše obradovalo.
* Kompletan pribor za posluženje je naš, a imamo i naše pozivnice.
* Donosite slano posluženje i tortu po vašem izboru, a ukoliko Vam treba preporuka rado ćemo Vas uputiti ili pomoći oko kompletne organizacije posluženja.
* Što se tiče pića, mi imamo registrovan kafić i možemo služiti piće za decu i odrasle iz našeg kafića. Ukoliko želite možete doneti i vaše rashlađeno piće, konobar će služiti. Jedino kafe nam se služe isključivo iz kafića, i ukoliko donosite vaše piće kažete nam da li da nudimo kafu ili ne. Vaše piće ako donosite ne primamo ranije da ga mi rashlađujemo. * Uvek kada nam vreme dozvoli koristimo i naše dvorište, a pripremamo i specijalnu ponudu za bazen leti!!!
* Možemo doći i kod Vas da iskreiramo maštovit rođendan za Vaše dete.Ako ste se odlučili da proslavite rođendan kod kuće, u stanu, restoranu ili nekom drugom mestu, rado cemo doci na vaš poziv, zabaviti i animirati vaše mališane.Naši veseli animatori oduševiće vaše klince i klinceze, raznim igrama, balonima, muzikom, šminkanjem i kostimima.

  TERMINI ZA PROSLAVU ROĐENDANA 2h:
* 10:00h -12:00h; 13h -15h; 16h - 18h; 19h - 21h, ukoliko želite može se produžiti termin koliko vam odgovara.

TERMINI ZA PROSLAVU ROĐENDANA SA KORIŠČENJEM BAZENA 2,5h: *9:30h - 12h; 12:30h - 15h; 15:30h - 18h; 18:30h - 21h, ukoliko želite može se produžiti termin koliko vam odgovara.   VIDIMO SE U DVORCU !!!!!!!

Info tel: 063 683 888 Danijela